TALL TIMBER

IMG_1181tall timber

Brunch with Ebba today

Mat mat mat! Mötte upp Ebba vid 11 idag och brunchade på Tall Timber i Prahran. Vi hade läst om deras breakfast boards så vi tog varsin sån, som helt klart fick godkänt. Ebba hade även provat ett nytt glasställe i närheten så efter en lång brunch tog vi oss dit och åt lite god glass. Vi hade mycket att prata om så efter glassen blev vi lite hungriga igen och gick och åt lite sen lunch på ett gott vietnamesiskt ställe. Kom nu nyss hem efter en dag av bara ätande och det kommer fortsätta då det är dags för middag när Jake kommer hem haha. POK!
__________________

Food food food! I met Ebba at 11am for brunch at Tall Timber in Prahran. We had read about their breakfast board so we tried one each and it was pretty good. When after talking for a couple of hours Ebba told me about this new ice cream place we had tried so we just had to go there haha. After more talking we got hungry again and went for a late lunch at a Vietnamese place. Just got back home now and the evening will continue with some more food when Jake gets home haha. XX!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *