TWO FROM YESTERDAY

From work in Collingwood to uni in the CBD

Måste börja med att säga GRATTIS till min fina kusin Linnea som fyller år idag, hipp hipp hurra! Sitter på ett café och pluggar lite nu för att internet är nere igen… lite irriterande, men det gör dock inte så mycket, en ursäkt att komma ut och fika lite hehe 😉 Här är två små snaps från gårdagen som först bestod av lite jobb och sedan skola. Collingwood, som jag jobbar i, är ett litet hipster område med massa små coola caféer, barer och massa street art som ovan. Trivs fortfarande väldigt bra på jobbet och ser fram emot när skolan är slut så jag kan börja jobba heltid, men det är en dryg månad kvar tills dess så ska försöka vara en duktig student nu och plugga lite.. Pok!
___________________

I have to start this post by saying HAPPY BIRTHDAY to my amazing cousin Linnea! Sitting at a cafe at the moment, because the internet in our apartment is down again… pretty annoying, but then I have an excuse to get out and grab a coffee haha 😉 Here are two little snaps from yesterday, first work and then uni. I’m still really enjoying my work and I’m looking forward to when uni is over and I can start working full-time, but there’s one month left so I’m gonna try to be a good student and get some assessments done now.. Xx!

1 Comment

  1. Keep on writing and chnggiug away!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *