LONG WEEKEND

Yesterday down at Ocean Grove

Hej på er! Haft en bra helg? Så skönt med lite långhelg här i Aussie, här har vi nämligen röd dag idag då det är den brittiska drottningens födelsedag och jag var dessutom ledig i fredags, så det har varit en riktigt lång och härlig helg. Kickade igång den i fredags med drinkar och middag med Anola för att fira att vi nu är helt klara med vår master, vi fick nämligen resultatet för vår sista inlämningen så nu kan vi fira fullt ut! I lördags hängde jag på stan ett tag men tyvärr fick jag huvudvärk på kvällen så stannade inne och chillade. Igår åkte jag och Jake iväg till Barwon Heads för han skulle köpa en ny våtdräkt och självklart stannade vi till vid stranden så han kunde surfa en snabbis också. Det var så fint när solen började gå ner! Hoppas ni får en bra start på den nya veckan 🙂 POK!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *