ROSES

Found this pretty wall with roses last weekend and had to take a little pic

Denna fina vägg hittade jag och Morgane förra helgen när vi var ute på brunch så jag var tvungen att ta ett litet kort då jag tyckte min fluff jacka passade in haha. Gillar verkligen all streetart här i Melbourne och vissa grejer är riktiga konstverk. Nog pratat om det, hur har er vecka varit? Min har bestått av jobb som vanligt och allt har rullat på fint. Ledig idag så sitter nu på ett cafe och dricker chailatte, tror Jake slutar snart så då tänkte vi åka till St Kilda och käka lite lunch. Har inte så värst mycket planerat för helgen men imorgon ska jag och Anola iväg och dansa jazz. Har inte gjort det på hundra år känns det som så vi får se hur det går haha. Ha en fin fredag vänner!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *