MONDAY

Before the gym session yesterday, happy and unaware of what was about to come… haha

G’day mates! Har ni haft en fin helg? Min har varit lugn men ändå fartfylld typ, haha. Började med en sovmorgon och några avsnitt Skam i lördags, följt av ett danspass med Anola som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar (läraren var inte den bästa så ska försöka hitta ett annat ställe att gå till). På eftermiddagen åkte vi iväg och klättrade lite och sen käkade vi middag ute. Söndagen startade med frukost med Morgane och sedan ett rejält träningspass med Jake (yes det känns i kroppen idag…) och sen åkte vi och handlade inför veckan. Sen 1 juli har Jake provat att vara vegan och jag tänkte att även jag ska prova det, men jag tänker inte utesluta allt helt utan börja med att minska mängden kött jag äter och inte äta/dricka några mjölkprodukter. Det kommer nog bli en liten utmaning så vi får se hur det går!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *