POOLTIME

One week ago…

Då jag inte gjort mycket mer denna vecka än att jobba och träna så fortsätter jag bjuda på lite bilder från Gold Coast. Vi lånade Jake’s kompis lägenhet som låg 200 meter från stranden och hade både tennisbanor, gym, inomhuspool och en tre utomhuspooler. Inte helt fel om ni frågar mig! Vi gick mest till stranden, men sista dagen innan vi rörde oss mot flygplatsen chillade vi lite vid poolen. Denna onsdag har som sagt bestått av jobb och jag har lyckats jobba ikapp allt från förra veckan då jag var borta och varit riktigt effektiv så det känns nice. Börjar dock bli väldigt trött för jag kunde inte somna om imorse efter att Jake åkt till jobbet vid 5.30 så det blir nog en tidig kväll för mig. POK!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *