INSTALATELY

Some of my latest insta snaps

God morgon! Denna helg bara rusade förbi och jag var tvungen att tvinga mig ur sängen imorse. Har kämpat med att hålla mig pigg hela dagen och inte ens en stor mocha lyckades väcka mig till liv haha. Helgen var iallafall väldigt bra och har mestadels bestått av massa ätande känns det som, provade bland annat två olika brunch ställen som bada var väldigt bra. En av dem var Las Chicas i Balaclava där jag at en pumpkin, polenta and sunflower loaf med smashed avokado, pomegranate jewels, fresh herbs and lemon. Jag var så hungrig så jag hann inte ta någon bild på det innan jag hade mumsade i mig allt, men det var väldigt gott vill jag lova sa jag lär gå tillbaka och äta det igen. Nu – jobba någon timme till och sen hem och chilla haha.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *