SATURDAY VIBES

Saturday dreaming

God morgon på er! Skönt med helg och lite sovmorgon, håller ni inte med? De senaste dagarna har varit de kallaste i Melbourne på över 20 år och i onsdags var det rekordlåga 9 grader. Dock tycker jag denna vinter inte alls har varit lika farlig som mina två tidigare vintrar här för det har varit fint väder och inte regnat mycket alls. Är man svensk och uppvuxen med en vinter under nollan så är man van vid att klä på sig några extra lager så kylan gör inte mig så mycket. Hade ju dock hellre haft en vinter på 20 grader som det var i Gold Coast på bilden ovan.. Ha en fin helg!

                                                                                                                                                                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                                                 Code to import my old blog: 4442134072

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *